Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов отвърна на обвинението на

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов отвърна на обвинението на
Коментари Харесай

Слави съсипа Петков и Василев. Лъжите /НА ЖИВО/

Лидерът на " ИТН "  Слави Трифонов отвърна на обвиняването на някогашния министър председател Кирил Петков за „ едни 1 милиарда лева “.

" Има три типа неистини. Едната е поради полза, другата е от боязън, третата е патологична. Има и четвърти – хора, които си имат вяра като лъжат ", сподели Трифонов.
-->
" Аз съм разговарял доста пъти с Петков. Той е измамник, който си има вяра на това, което споделя. Той сподели, че аз съм му се обадил по телефона и съм споделил: " Да ми запазиш моя милиард ". Асен Василев е измамник, който те гледа в очите като лъже, само че очевидно знае, че те лъже. Докато Кирил Петков секунди откакто изрече лъжата, явно има вяра, че е истина ", съобщи водачът на Има Такъв Народ, представен от " Блиц ".

Трифонов категорчно отхвърли, че ще се коалира с ГЕРБ след изборите и още веднъж посочи, че не държи непременно да е в политиката.

" Аз имам какво да работя друго. Христо Иванов е работил нула време като юрист. Ако инцидентно не е политик, какво ще прави? Аз си имам какво да върша ", сподели Слави.

Попитан за роман на Хазарта за гласоподаване в пленарна зала и спогодба с ГЕРБ, Трифонов отговори: " Два пъти ми е гостувал. Единият път беше напушен, другият път беше пийнал. Като създател той има тая опция, като политик това, което той споделя, не е правилно ".

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР